top of page

Înscrierea

Ne bucurăm că  vrei să ni te alături! Ca procesul de înscriere să fie cât mai clar și transparent pentru tine, ți-am pregătit un mic ghid care să-ți vină în ajutor.

Programarea vizitei

Primul pas în procesul de înscriere este programarea unei vizite la sediul nostru, ca tu să obții toate informațiile de care ai nevoie. Poți solicita o vizită folosind formularul de contact de pe site, iar noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp. Pe timpul vizitei îți vom răspunde pe loc la toate întrebările, iar ulterior, vei primi pe mail contractul și documentele de înscriere, ca să le poți studia cu atenție.

Dacă simți că suntem locul potrivit pentru copilul tău, vom programa împreună o sesiune de joacă de 30 de minute împreună cu cel mic, pentru a testa dacă și lui îi place.

Semnarea contractului

Când decizi că vrei să înscrii copilul la noi, vom semna contractul, și tot atunci se va face și plata taxelor de înscriere. Iată mai jos costurile:

Înscriere (unică, nerambursabilă) – 200 EUR

Aceasta acoperă rezervarea locului în grupa alocată pentru copilul tău pentru un maximum de 3 luni.

Materiale didactice – 250 EUR

Costul include toate materialele și resursele pe care i le vom pune la dispoziție celui mic pe parcursul unui an de zile.

Onboarding – 17 EUR/zi de prezență

Aceasta se va plăti pe zi, în prima lună, în funcție de câte zile de prezență va avea cel mic.

Am gândit acest sistem pentru a-ți veni în ajutor în perioada delicată de acomodare a celui mic cu grădinița. Știm că separarea poate fi dureroasă la început și că va avea nevoie de o perioadă de tranziție. Astfel, tu vei plăti doar perioada/zilele în care cel mic a fost prezent la cursuri.

Alte
costuri

One month guarantee

Aceasta reprezintă o lună plătită în avans, de tip garanție pe care de obicei o echivalăm în luna august (așadar, atunci nu va trebui să plătești nimic).

 

Catering: 6 EUR/zi de prezență

Costul include prânzul și două gustări

 

Abonamentul lunar – costul variază în funcție de grupa și programul pentru care optezi, astfel:

  • Program scurt grupa mică – 475 EUR/lună

  • Program scurt grupa mare – 515 EUR/lună

  • Program lung grupa mică – 520 EUR/lună

  • Program lung grupa mare – 560 EUR/lună

Ai nevoie de mai multe informații?

Ce mai trebuie să știi

Programele de acomodare se desfășoară pe tot parcursul anului școlar*, cu începere din luna septembrie. Deși majoritatea familiilor optează pentru înscrierea copiilor la programele noastre în perioada martie – septembrie, noi menținem deschise înscrierile pe tot parcursul anului, cât timp avem locuri disponibile.

  • Anul școlar se desfășoară în perioada 01 septembrie – 31 august;

  • Perioada de înscriere reprezintă perioada în care se derulează procesul de înscriere al copilului la programele noastre. De regulă aceasta se desfășoară în perioada martie - septembrie

  • Programul de acomodare reprezintă procesul de care are nevoie copilul pentru a se acomoda la grădiniță; în cazul nostru, vorbim de 21 zile lucrătoare începând cu prima zi de program. Acomodarea se consideră a fi încheiată în momentul în care copilul poate parcurge fără stres emoțional tot programul scurt cu masa de prânz.

  • Programul educațional se desfășoară pe perioada unui an școlar, dar poate începe oricând din luna septembrie până în august, după finalizarea procesului de acomodare.

copilaria sofiei-slider3.jpg
bottom of page