top of page

Despre noi

Copilăria Sofiei a pornit de la o poveste personală și din multă dragoste pentru educație. La început, am împărtășit experiențele mele de mamă și felul în care aplicam educația Montessori acasă sau la grădiniță pe blogul meu. În tot acest timp, m-am format continuu în tot ceea ce înseamnă educatorul Montessori, de la 0 la 12 ani, în prezent fiind primul trainer Montessori AMI în formare din România, specializat pe grupa 0-3 ani.

Am mers mai departe și am susținut formarea altor specialiști pasionați de evoluția celor mici, în mod special pe grupele 1-3 ani și 3-6 ani.

 

Grădinița a venit apoi ca un pas natural. Alături de oamenii cu vocație pentru educație, îmbogățim viața celor mici aflați în programele noastre și îi ajutăm în procesul de câștigare a independenței și de descoperire a lumii.

Viziunea noastră este simplă: aceea de a oferi normalitate la început de drum în viața fiecărui copil, prin abordarea blândă a educației Montessori.

Ne-am setat ca misiune să fim aici pentru fiecare copil care ne trece pragul și să oferim șansa la o educație de calitate pentru fiecare în parte. Considerăm că succesul educației copiilor noștri stă în colaborare: colaborare cu cei mici la clasă, colaborare continuă cu comunitatea de părinți, cu autoritățile, cu comunitatea largă Montessori și cu Institutul Montessori din București. Doar așa putem construi o comunitate puternică de educatori, copii și părinți care să susțină educația timpurie în România.

Ne bucurăm că vrei să ne fii alături în tot acest proces și sperăm să creăm lucruri minunate împreună.

Lucica Gheorghiu,

Fondator și coordonator Copilăria Sofiei

Lucica.jpg

Ce ne definește

99.jpg

Prețuim viața, contextul și nevoile fiecărui copil.

gatit 7.jpg

Recunoaștem potențialul uriaș cu care se nasc copiii.

z1.jpg

Îi ghidăm cu blândețe în dezvoltarea lor naturală.

poză 6.jpg

Lucrăm cu emoții și le validăm trăirile copiilor.

bottom of page