top of page

LUCI GHEORGHIU • Fondator și Coordonator


Mă bucur să te cunosc! Eu sunt Luci, educator AMI Montessori 0-6 ani și trainer AMI în formare pentru grupa de vârstă 0-3 ani.


Sunt mama a doi copilași incredibili, Sofia de 14 ani și Pavel de 6 ani. Datorită Sofiei am ajuns să bătătoresc calea educației timpurii, datorită ei am cunoscut rolul de mamă, de psiholog, de specialist în educație și parenting. Datorită lui Pavel mi-am cizelat abilitățile mele de mamă, am descoperit și alte modalități de a fi mereu alături de copii, de a-i susține și a-i iubi necondiționat.


De mai bine de 17 ani stau alături de copii prin diversele proiecte pe care le-am derulat. Cel mai drag mie, mi-a fost rolul de educator 0-3 ani, de ghid al celor mai delicați, tineri și cu cel mai fascinant potențial pe care îl poate avea ființa umană la un moment dat în viață. Pentru înțelegerea acestei grupe de vârstă, am studiat ani la rând, m-am format alături de oameni incredibili din lumea Montessori, lumea neuroștiințelor sau a parenting-ului, pentru a putea urmări cu ușurință etapele lor de dezvoltare și a le veni oricând în ajutor.


De aproape 3 ani coordonez un proiect minunat, Copilăria Sofiei, onorând astfel iubirea sosită în viața mea prin copila mea. Este proiectul cel mai amplu, către care dirijez cea mai mare parte a energiei mele, cu o direcție clară socială, de susținere a tuturor copiilor care ne calcă pragul, indiferent de contextul lor de viață.

コメント


bottom of page